Certificaten van Janssen Lastechnieken BV Wijchen

Certificaten

Certificering

Wij zijn gecertificeerd voor het ontwerpen, leveren, construeren en monteren van constructies van staal, rvs en aluminium (ISO en VCA).

Daarnaast voldoen we aan de NEN 1090 norm en zijn daarvoor gecertificeerd tot en met executieklasse 3. Deze norm is sinds juli 2014 ingesteld voor het maken van dragende constructies van staal en aluminium die statisch en dynamisch worden belast.

De NEN 1090 norm voor CE-markeringen

Voor normale constructies is executieklasse 2 voldoende. Denk hierbij aan trappen, dragende constructies en bordessen in bedrijfshallen, woningen en kantoren. Voor de bouw en inrichting van bijvoorbeeld ziekenhuizen, winkelcentra, bruggen en stations gelden strengere eisen. Daarvoor is executieklasse 3 verplicht. We wilden onze klanten in dat segment blijven bedienen en hebben daarvoor het benodigde certificaat in uitvoeringsklasse 3 weten te behalen. We hebben de juiste laskwalificaties, ook deze zijn beproefd. Twee medewerkers zijn opgeleid tot lascoördinator en onze (las)productieprocessen (LMK) en kwaliteitscontroles voldoen ruimschoots aan de norm. Zo kunnen wij op al onze constructiedelen met lastdragende eigenschappen CE-markeringen afgeven.

De certificaten van Janssen Lastechnieken B.V. Wijchen:

pdf ISO certificaat Janssen Lastechnieken BV Wijchen

pdf VCA certificaat Janssen Lastechnieken BV Wijchen

pdf NEN1090 tm Executieklasse 3 certificaat Janssen Lastechnieken BV Wijchen