Sinds 1997 een begrip in de regio als allroud specialist in Las -, Constructie -en Plaatwerk!

Historie

In 1997 startte Jacky Janssen zijn bedrijf Janssen Lastechnieken. Hij werkte voornamelijk op locatie als lasspecialist en combineerde dit met zijn sportieve carrière in de zijspancross.

 

Eind 2001 zette Jacky een punt achter het motorcrossen zodat hij zich kon focussen op de groei van zijn bedrijf. De eerste stap was de bouw van een bedrijfspand. In 2002 realiseerde hij een hal met kantoor van ca. 425 m2 aan de Mussenbergseweg 5 in Wijchen.

 

De klantenkring groeide gestaag en al na 5 jaar was Janssen Lastechnieken uit zijn jasje gegroeid. In 2007 werd er achter de bestaande hal een tweede hal gebouwd. De nieuwe hal maakte het mogelijk lasprocessen te scheiden: rvs en aluminium in hal 1 en staal in hal 2. Janssen had zijn laswerkzaamheden inmiddels uitgebreid en ook het knippen, ponsen en kanten van plaatwerk gebeurde in eigen huis. De nieuwe hal maakte het mogelijk een plaatwerkafdeling op te zetten met een ruimer machinepark.

 

In 2013 besloot Jacky Janssen om nog één keer te bouwen. Hij wilde klaar zijn voor de toekomst en nog efficiënter kunnen werken. Het werd een indrukwekkende ingreep: de werkplaats werd 75% groter en ook het kantoor kreeg een fikse uitbreiding. Meer ruimte, meer machines en meer voorraad maken dat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.

 

We laten u graag persoonlijk onze visie op techniek zien en horen graag wat uw uitdagingen zijn. Wellicht kunnen wij u helpen, onze machines en medewerkers staan voor u klaar!