Specialistische werkzaamheden bij u op locatie

Onderhoud en field service

Onderhoud en service

Productieprocessen gaan tegenwoordig vaak non-stop door. Dit vergt veel van het machinepark en stilstand door uitval is van grote invloed op de kostprijs. Vandaar dat onderhoud en service steeds belangrijker worden binnen onze 24-uurs economie.

 

Daarom helpen wij u uw machinepark in optimale staat te houden. Bijvoorbeeld door jaarlijks of op afroep uw machines te inspecteren. Waar nodig voeren we direct herstelwerkzaamheden uit, want preventief onderhoud helpt storingen voorkomen.

 

Ontstaat er toch een storing, dan helpen we snel en adequaat. Samen met uw technische dienst zoeken we naar een constructieve oplossing. Goede communicatie met het bedrijfsleven en verstand van techniek zijn hierbij de basis ingrediƫnten.

 

Field service

U kunt de field service van Janssen Lastechnieken inschakelen wanneer:

  • – u tijdelijke onderbezetting van technisch personeel wilt opvangen;
  • – u tijdens een machinestop extra mankracht nodig heeft van tijdelijk aard.
  • – er permanente versterking nodig is op uw locatie;
  • – er iemand nodig is met extra kennis van specialistisch laswerk;
  • – u elektrisch laswerk op de (bouw)locatie wilt laten uitvoeren.

 

Deze dienst bestaat uit goed opgeleide vakmensen die beschikken over een compleet ingerichte bedrijfswagen. Hun bus is voorzien van alle benodigde gereedschappen, lasapparatuur voor pulsmig, mig/mag, tig of elektrisch lassen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook kunnen wij op verzoek een lasaggregaat of lasrookafzuigsystemen inzetten.

 

Met onze field service bieden we versterking op locatie met de service van ons werkplaatsteam als back-up. Zo komt u met Janssen Lastechnieken nooit voor verrassingen te staan. Wij horen graag welke ondersteuning we u kunnen bieden, bel 024-3440376 en vraag naar Jacky Janssen.