Sinds 1997 een begrip in de regio als allroud specialist in Las -, Constructie -en Plaatwerk!

Over ons

Mikado: een ogenschijnlijk eenvoudig spel dat behendigheid, geduld, inzicht en creativiteit vereist. De moeilijkheidsgraad is telkens anders, het is maar net hoe de staafjes vallen. Dit vraagt inzicht en creativiteit van de speler die zijn handelingen steeds opnieuw moet bepalen. En als geen ander ervaart hij direct de consequenties van zijn handelen. Die vereiste behendigheid, geduld, inzicht en creativiteit ziet u terug in het vakmanschap van Janssen Lastechnieken B.V.

De uitdaging zit ‘m in de eenvoud!

post-img1

Kom kennis maken met onze vakmensen en bekijk ons uitgebreide machinepark.
U bent van harte welkom!

Janssen Lastechnieken is dé allround specialist op het gebied van las -, constructie- en plaatwerk voor staal, rvs en aluminium. Wij zijn er voor u van engineering tot en met assemblage.

We begonnen in 1997 met laswerk en zijn uitgegroeid tot een allround metaalbedrijf met 22 medewerkers. Van eenvoudige tot gespecialiseerde werkzaamheden, van 1 product tot series van 1000 stuks.

Een breed pakket werkzaamheden leidt tot een brede klantenkring. Onze producten vinden hun bestemming in de machinebouw, voertuigentechniek, bouw en bij infrabedrijven. Ook gemeenten, particulieren en winkels weten ons te vinden voor producten die functioneel en mooi moeten zijn. Daarnaast voeren wij onderhoud uit voor technische diensten en kunnen we op locatie komen voor reparaties of wanneer u tijdelijk extra mankracht nodig heeft.

Ons machinepark is modern en uiterst jong. Dankzij de CNC-gestuurde machines kunnen we alles in eigen huis maken en dat ziet u terug in onze vlotte levertijden. Onze korte communicatielijnen zorgen voor een snelle en goede afwikkeling van de opdrachten.

We hebben een eigen engineering- en tekenafdeling en zijn bedreven in montage en assemblage. Zodoende kunnen we u van a tot z bedienen en heeft u één aanspreekpunt voor uw opdracht. Zaken doen met ons betekent dat u nergens anders meer naartoe hoeft. De uitdaging zit ‘m in de eenvoud en wij gaan die uitdaging graag met u aan!

Van eenvoudige tot gespecialiseerde werkzaamheden, van 1 product tot series van 1000 stuks.