Montage, assemblage en machinebouw

Montage, assemblage en machinebouw

Montage

Producten die gereed zijn, moeten vaak ook gemonteerd worden. Bijvoorbeeld een (sier)poort, trap, bordes, luifel, transportband of machine. Montage is maatwerk en begint al bij het inmeten in het werk. Het inmeten zorgt ervoor dat uw product straks precies past en geeft ons de mogelijkheid om mee te denken over de beste oplossing voor uw situatie.

 

Daarnaast kunnen we meteen zien met welke factoren ons montageteam rekening moet houden. Bijvoorbeeld:

  • – Het ondergronds wegwerken van het hydraulisch systeem bij een elektrisch bedienbare poort;
  • – Het aanwezige leidingwerk in het machinepark;
  • – De bereikbaarheid van de bouwput en daarmee de keuze voor het in te zetten materieel.

 

Assemblage

Wij kunnen verschillende onderdelen produceren en vervolgens samenvoegen tot een eindproduct. Deze onderdelen hoeven niet allemaal bij ons gemaakt te zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld besturingssystemen bekabelen en aansluiten, waarbij de metalen behuizing van ons komt en het elektronisch binnenwerk van een andere producent.

 

U weet dan zeker dat alles in elkaar past en komt bij de installatie niet meer voor verrassingen te staan. Dit geeft rust en bespaart tijd. Heeft u specifieke wensen op het gebied van assemblage? Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

 

Machinebouw

U wilt betrouwbare machines die snel en veilig kwaliteitsproducten fabriceren. Wij leveren de benodigde machineonderdelen, modules en componenten en kunnen complete machines assembleren en monteren. Ook de engineering en de projectregie kunt u aan ons uitbesteden.

 

Door al in de ontwerpfase mee te denken, zijn wij een volwaardige partner voor onze klanten in de machinebouw en voertuigentechnieken. Het gaat immers niet alleen om een goede constructie, maar ook om design. Wij denken mee over de vormgeving, optimale ruimtebenutting, efficiency en techniek. We voeren uw project met vakmanschap uit en hanteren prima levertijden. Ook eventueel leidingwerk kunnen we voor u aanpassen en samenstellen/lassen.

 

Weten wat we voor uw machinepark kunnen betekenen? Bel ons op 024-3440376, we gaan de uitdaging graag aan!