Voor bedrijven en particulieren kunnen wij opmaat gemaakte aanrijdbeveiligingen, hekwerken en sierpoorten, bordessen, trappen -en leuningwerk maken (evt. ook in r.v.s.)

Aanrijdbeveiligingen, Trappen, Bordessen, Hekwerken en sierpoorten

Hekwerken en (sier)poorten

Voor bedrijven en particulieren kunnen wij opmaat gemaakte aanrijdbeveiligingen, hekwerken en (sier)poorten, bordessen, trappen en leuningwerk maken. Wij kunnen dit samenstellen in zowel Staal , Roesvaststaal (304/316), als Aluminium.

Het zal u onmiddellijk opvallen dat door Janssen Lastechnieken gemaakte hekwerken of poorten in het werk wordt ingemeten en vervolgens klant specifiek opmaat worden gemaakt. Hierdoor heeft u altijd een symmetrisch werk en nooit een passtuk.

Daarnaast kunt u uw eigen ontwerp door ons laten maken, hiermee bepaalt u zelf of u veel, weinig of geen sierstukken erin wilt hebben. Aan de hand hiervan en het aantal meters kunnen wij een opmaat gemaakte offerte voor u maken. Natuurlijk worden al onze hekwerken en poorten eerst thermisch verzinkt en vervolgens gecoat in een door u gewenste ralkleur. De uitvoering van ons hekwerk is altijd in een zichtbare degelijke kwaliteit, wij werken hierdoor vrijwel altijd met kokerprofiel. Zo blijft het gehele gewicht in tegenstelling tot massief materiaal ook nog beperkt.

De poorten kunnen uitgevoerd worden met een elektrische bediening, waarbij het hydraulische systeem netjes is weggewerkt in een bak onder de grond.

Ons eigen montage team kan op locatie de werken monteren.

Voor reeds verrichte werken en voorbeelden kunt u hieronder en in ons projecten fotoboek enige voorbeelden zien. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar uw eigen ontwerp.

Wilt u meer referenties? Neem gerust contact met ons op!

(Aanrijd)beveiligingen

Trappen -en leuningwerk

Balkon hekwerken

Sierhekwerken

Loop poorten

Dubbele poorten

 

Bordessen

Diversen