Tijdlijn… Janssen Lastechnieken 1997-heden

 

 

Zijspancross team "The Janssen Twins"

Jacky Janssen is met zijn bedrijf, Janssen Lastechnieken, in 1997 gestart. Destijds kleinschalig en voornamelijk op locatie werkend als las-specialist.

 

pand

Na een mooie sportieve carriere in de zijspancross, die eindigde eind 2001 is Jacky zich meer gaan richten op zijn maatschappelijke carriere. Jacky Janssen begon met de bouw van zijn bedrijfspand (1 hal met kantoor) ca 425m2 in 2002 aan de Mussenbergseweg 5 in Wijchen.

5 jaar later …

In 2007 bleek Janssen Lastechnieken inmiddels erg uit haar jasje te zijn gegroeid. De bouw van een 2e hal (achter de bestaande) voor alleen voor het lassen van staal is een feit. Nu worden de lasprocessen (Staal en RVS/Alu) ook gescheiden. Tevens was Janssen al niet alleen meer specialist op het gebied van laswerk, ook het knippen, ponsen en CNC kanten van plaatwerk gebeurde in eigenhuis. Nu was men tevens klaar om een toekomstige plaatwerk afdeling op te zetten met een ruimer machinepark.

P4260158   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En weer 5 jaar later….

In 2013 besloot Janssen om toch nog 1x te bouwen! Hij wil klaar zijn voor de toekomst en efficiënter kunnen werken.  Dit keer bleek het een uitdagende ingreep te worden 75% van het werkplaats oppervlak werd vergroot! En tevens kreeg ook het kantoor een fikse uitbereiding! Ik zou zeggen…. zoek de verschillen en kom eens bij ons binnen   !

Pand-janssen-lastechnieken2-wijchen Het totale plan, een ware facelift! 

IMG_2206 het begin van de nieuwe plaatbewerking hal 

 

Hieronder enkele foto’s van het uiteindelijke resultaat:

Janssen Lastechniek wp Janssen Lastechniek w p Afd. werkvoorbereiding/Engineering

Echter…..Kom eens bij ons binnen “gluren.”

Wij laten u graag persoonlijk onze visie op techniek zien, ….. onze nieuw ingerichte werkplaats en horen wij wat uw uitdagingen zijn op het gebied van techniek!

Wellicht kunnen wij u helpen… ons motto is immers al jaren:

De uitdaging zit ‘m in de eenvoud!

advertentie

Bel voor het maken van een afspraak via 024-3440376.

 

Klik hier om terug te gaan naar de nieuws pagina.